Nasiona Marihuany Cheese, Recenzja Odmiany

Opublikowane przez Albert Penza w dniu

Cheese to wielokrotnie nagradzany, legendarny szczep, który pierwotnie powstał w Wielkiej Brytanii. Jego dziedzictwo opiera się na genetyce Skunk #1, która została dokładnie wyselekcjonowana i stworzona przez zespół hodowców w Londynie, aby w rezultacie otrzymać Cheese. Mocny i ostry szczep, który ma obecnie duży wpływ na wiele innych odmian.

Jak sama nazwa wskazuje, Cheese ma wyjątkowy i serowy smak oraz aromat. Posiadanie dziedzictwa Skunk pozwoliło uzyskać ostry aromat, który przenika swoją mocą. Smak jest bardzo serowy, posiada mocne podteksty odmiany Skunk. Odmiana posiada obecnie wiele miłośników, którzy nigdy nie mają dosyć kuszącego smaku i zapachu. W rezultacie, rynek Cheese rozrósł się tak bardzo, że obecnie ciężko jest policzyć jak wiele odmian Cheese istnieje.

Cheese daje szybkie i gwałtowne efekty zarówno umysłowe jak i cielesne, z naciskiem na ciało. Szybko przenika przez całe ciało, zabierając cały stres i ból jakiego możesz doświadczać. Może dosłownie sprawić, że poczujesz się jakbyś odpływał. Uczucie to idzie w parze z euforycznym, umysłowym hajem, który indukuje odmiana. Odmiana świetnie sprawdza się do palenia solo jak i coś, czym warto podzielić z przyjaciółmi w słoneczne popołudnie. Tak jak w przypadku wszystkich silnych odmian, nowicjusze powinni podejść do Cheese ostrożnie.

W przypadku medycznych zastosowań, Cheese sprawdzi się najlepiej w łagodzeniu bólu, stanów lękowych i stresu. Pomoże także w mniejszym stopniu w przypadku bezsenności, ale nie jest to jej główne zastosowanie. Wyjątkowe cechy Cheese sprawiają, że jest to dobry wybór dla użytkowników medycznych, którzy oczekują czegoś więcej niż tylko złagodzenia doświadczanego stanu chorobowego; przyjemność, smak, niecodzienny dym – jako urozmaicenie.

Ze względu na to, że Cheese i wszystkie jego dzieci czczone są tak wielkim kultem, cały czas hodowcy wykorzystują wspaniałe cechy tej genetyki. Przykładem jest wykorzystanie genów Cheese przez producenta nasion marihuany Zambeza Seeds, który skrzyżował Cheese z Super Skunk i Afghani, w celu uzyskania najlepszych efektów zarówno umysłowych jak i cielesnych – i tym samym powstała White Cheese. Jest to szybka odmiana, która posiada urzekający aromat i smak. Potrafi sprawić, że dosłownie wyskoczysz z butów dzięki długotrwałym i mocnym cielesnym oraz umysłowym efektom, które są idealne w celu odprężenia i pozbycia się doświadczanego napięcia. Jeśli szukasz wszechstronnej odmiany dla prawdziwego konesera, która posiada także wyjątkowy smak to koniecznie musisz spróbować odmiany White Cheese.

Przy świetle o mocy 600W, Cheese produkuje około 450-550g/m2, jest to duża wydajność, która może okazać się opłacalna w celach komercyjnych. Outdoor, w cieplejszym klimacie rośliny dają ponad 250g każda. Wysokość roślin na ogół wynosi do 2 metrów indoor i może być o wiele większa outdoor. Czas uprawy wynosi około 8 tygodni, ale może potrwać nawet do 10 tygodni. Im dłużej będzie rosnąć, tym mocniejsza stanie się ona pod względem efektów, ale smak zacznie tracić na mocy. Jednak jest to bardzo indywidualne i zależy od hodowcy czego oczekuje od marihuany.

Jak widać, Cheese ma wiele do zaoferowania. Jest ulubieńcem koneserów, oferuje bardzo wyjątkowy i szeroko pożądany smak. Powinieneś spróbować tej odmiany lub któregokolwiek z jej dzieci przynajmniej raz. Istnieje ogromna szansa, że ta odmiana skradnie twoje serce. Wariacje Cheese wielokrotnie zdobywały nagrody High Times Cannabis Cup, w tym 1 miejsce w kategorii najlepsza indica w 2006 roku. Spróbuj, jesteśmy pewni że nie będziesz zawiedziony.


0 komentarzy

Dodaj komentarz

Avatar placeholder

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.


blog wwwkoneser o roślinach marihuany thc i konopi cbd
Copyright © wwwkoneser.pl